CV-ketel

Bij Puva Techniek bieden wij een uitgebreide CV-ketel service aan. Ons ervaren team staat klaar voor de installatie, onderhoud en reparatie van uw CV-ketel.

We zorgen voor efficiënte en veilige verwarmingssystemen die kosten besparen en uw leefomgeving comfortabel maken. Of het nu gaat om jaarlijks onderhoud, snelle storingsdiensten, of het selecteren van de juiste ketel voor uw behoeften, wij zijn uw betrouwbare partner. Met Puva Techniek kunt u vertrouwen op vakmanschap en service van topkwaliteit voor uw CV-ketel, zodat u zorgeloos kunt genieten van warmte en comfort in uw huis.

✔ Deskundig advies

✔ CO-gecertificeerd

✔ 2 jaar garantie

CV-ketel installatie

Is uw CV-ketel kapot en heeft u een nieuwe nodig? Wij helpen u hier graag bij!

CV-ketel onderhoud & storingen

Heeft uw CV-ketel onderhoud nodig of heeft u een storing? Wij helpen u hier graag bij!

Optimaal afstellen van CV-ketel

Wilt u zoveel mogelijk uit uw CV-ketel halen? Laat ons meekijken bij de afstelling van uw CV Ketel!

Waarom kiezen voor Puva Techniek?

• Professioneel & deskundig advies
• Advisering, installatie én onderhoud
• Meer dan 20 jaar ervaring
• CO-gecertificeerd
• 2 jaar garantie

Snelle, veilige en klantgerichte aanpak voor uw CV-ketel

Wij vertrouwen op onze ervaring en expertise om u een zo goed mogelijk ervaring te kunnen bieden bij de installatie, het onderhouden en/of het verhelpen van een storing van uw CV-ketel. Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig kunt genieten van uw CV-ketel.

Uw CV-ketel veilig en schoon houden door regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel biedt tal van voordelen. Het zorgt niet alleen voor een efficiëntere werking en lagere energiekosten, maar het verlengt ook de levensduur van uw systeem.

Ons ervaren team van technici is volledig toegerust om uw CV-ketel professioneel te onderhouden en te zorgen dat deze optimaal presteert. Met onze expertise kunt u genieten van gemoedsrust, wetende dat uw verwarmingssysteem in goede handen is. Dus vergeet niet om jaarlijks uw CV-ketel te laten onderhouden, en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Uw comfort en veiligheid zijn onze prioriteit.

Erkend installateur van geronommeerde merken:

Ontvang advies op maat

Wilt u persoonlijk advies van één van onze specialisten? Vul dit contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.